Resultaten voor de branding vlissingen

de branding vlissingen  
28% zittenblijvers op OBS De Branding in Vlissingen RTL Nieuws.
Van de 18 kinderen die in 2015 in groep 8 van OBS De Branding in Vlissingen zaten, waren er 5 die al voor het 9e jaar of langer op de basisschool zaten, en dus een keer zijn blijven zitten. Dat is 28%, meer dan het landelijk gemiddelde van 145%.
kettlebell
Home De Branding. Home De Branding.
Wat een gezelligheid vandaag in de aula. De kinderen van groep 1 t/m 5 mochten een kerststukje maken. Met een beetje hulp van een heleboel vaders en. Artikel lezen Geplaatst door De Branding. Op 20 december 2017. Bouwen Ewoutstraat 51. 4381 PP Vlissingen.
hulst plant
De Branding Vlissingen Dronk.
Foto Dennis Gillissen: Stad Vlissingen. Foto's' barbecue en interieur 2013: De Branding. Foto ontmoeting" bij De Branding: Erica Kik-Lammers. Krantenknipsels: Krantenbank Zeeland Zeeuwse Bibliotheek. Uitnodiging opening Rob en Coby: collectie Willem Bruijnooge. Freek van den Berge. Sonja van den Berge-de Vries.
wasdrogers
Verwarde vrouw uit de branding gered bij Vlissingen Omroep Zeeland.
Verwarde vrouw uit de branding gered bij Vlissingen. Een politieagent heeft vanmiddag een 24-jarige vrouw uit Vlissingen die in verwarde toestand de zee was ingelopen uit de branding gered. De vrouw had haar jas en schoenen uitgetrokken en was vanaf de Vlissingse boulevard de golven ingelopen.
kappers
Cijfer voor Cito-toets OBS De Branding in Vlissingen: 66, RTL Nieuws.
11 februari 2016 1448.: Cijfer voor Cito-toets OBS De Branding in Vlissingen: 66., RTL Nieuws heeft op basis van gegevens over de achtergrond van de leerlingen van OBS De Branding in Vlissingen de gemiddelde scores van deze school op de eindtoets beoordeeld.
Dr Browns Fles
Openbare Basisschool De Branding, een basisschool in Vlissingen, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Basisscholen Zeeland Vlissingen Openbare Basisschool De Branding. Basisschool Openbare Basisschool De Branding. Basisschool voor openbaar onderwijs in Vlissingen. Over deze school. Bouwen Ewoutstraat 51. 4381 PP Vlissingen. Weet jij wanneer de open dag is? Openbare Basisschool De Branding.
Archipelschool De Branding schoolpagina.
Openbare basisschool de Branding is een Archipelschool voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Op basis van een helder profiel en een sterke onderlinge verbondenheid verzorgen de Archipelscholen ieder voor zich en gezamenlijk kwalitatief, toekomstgericht, kindgericht en maatschappijgericht onderwijs.

Contacteer ons

basisschool de branding
branding zee
de branding geldrop
de branding ouddorp
obs branding
sbo de branding
de branding vlissingen
strandtent de branding
de branding renesse